prijsEen jaar gratis geschiedenis

Begin 2014 ontvingen in De Hoef twee gelukkige prijswinnaars van een historische prijsvraag, de heer Van Bemmelen en mevrouw Röling, hun prijs uit handen van onze vicevoorzitter Co Oudshoorn. Tijdens de kerstmarkt in De Hoef konden bezoekers vragen beantwoorden over foto's van vroeger. We hadden de wedstrijd uitgeschreven met als prijs een jaar gratis lidmaatschap, hetgeen recht geeft op een jaar lang gratis ons verenigingsblad De Proosdijkoerier.


Als onderdeel van de markt richtten we onze kraam zoals gebruikelijk in met diverse foto's uit het regionale verleden. Met een tiental vragen als 'wie of wat staat er op deze foto' of 'wat kunt u zelf vertellen over deze foto' waren de bezoekers geanimeerd in de weer. Uit de tientallen ingeleverde vragenformulieren bepaalde de jury dat er twee bezoekers waren met tien goede antwoorden.
Vorige week ontvingen de heer H. van Bemmelen uit De Hoef en mevrouw Röling uit Amstelhoek voor de katholieke kerk in De Hoef uit handen van Co Oudshoorn de bijbehorende prijs. Omdat beide prijswinnaars al lid zijn van onze vereniging gaven zij hun prijs door aan Inloophuis 't Anker in Mijdrecht. Een mooi gebaar.